Projektiassistentti

Closing on: Mar 26, 2023

Kumera Corporation on maailmanlaajuisesti toimiva teknologiakonserni, jossa on kolme liiketoiminta-aluetta: teollisuus- ja merivaihdevalmistusta Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Norjassa ja Kiinassa, valimotoimintaa Suomessa sekä Kumera Teknologiakeskus, joka toteuttaa laitoskokonaisuuksia alumiini-, kupari- ja nikkelisulatoissa useilla mantereilla.

Haemme nyt Kumeran Teknologiakeskukselle

PROJEKTIASSISTENTTIA

osaksi pientä ja ketterää asiantuntijaorganisaatiotamme, jossa työtä tehdään joustavalla ja mutkattomalla asenteella projektitoimitusten parissa.

Tehtävässä vastaat vientiasiakirjojen laatimisesta sekä laskutuksen, remburssien ja pankkitakuinen hoitamisesta, kuljetusten järjestelyistä ja myyntitilausten käsittelystä. Lisäksi hoidat joustavasti muita myynnin tuen tehtäviä sekä raportointia.  

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä kansainvälistä vientitoimintaa harjoittavassa yrityksessä. Tehtävässä menestymistäsi tukee opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen koulutus kaupalliselta alalta. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa, muu kielitaito on sinulle eduksi. Työotteeltasi olet aktiivinen sekä oma-aloitteinen ja sinulla on vahvat kommunikointitaidot niin ulkoisten kuin sisäisten asiakkaiden suuntaan.

Tarjoamme sinulle laajan työtehtävän kansainvälisessä ja monipuolisessa työympäristössä, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot. Työpisteesi sijaitsee Riihimäellä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.  

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Jani Matikainen, puh. 040 5383 147

Mikäli kiinnostuit avoimesta tehtävästämme, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 26.3.2023 sähköpostilla osoitteeseen hakemus@kumera.com otsikolla Projektiassistentti tai alla olevan hakemuslomakkeen kautta. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi ja etenemme haussa mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. 

Job Type: Full Time
Job Location: Finland

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf