Service Sales Engineer / Huoltomyyjä

Closing on: Jan 29, 2023

Kumera Corporation on maailmanlaajuisesti toimiva teknologiakonserni, jossa on kolme liiketoiminta-aluetta: teollisuus- ja merivaihdevalmistusta Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Norjassa ja Kiinassa, valimotoimintaa Suomessa sekä Kumera Teknologiakeskus, joka toteuttaa laitoskokonaisuuksia alumiini-, kupari- ja nikkelisulatoissa useilla mantereilla.  

Voimansiirtoryhmän emoyhtiö Kumera Drives Oy on erikoistunut prosessiteollisuuden mekaanisen voimansiirron laitteiden ja käyttöjen toimituksiin. Kumera Drives Oy työllistää noin 130 henkilöä Suomessa. 

Haemme nyt 

SERVICE SALES ENGINEERIÄ / HUOLTOMYYJÄÄ 

osaksi Kumeran huolto- ja varaosatiimiä.  

Huoltomyyjänä tehtäviisi kuuluu Kumeran voimansiirtoryhmän tuotteiden huolto- ja varaosamyynti teollisuuden loppukäyttäjille ja laitevalmistajille. Työ on monipuolista ja vaatii vahvaa teknistä osaamista sekä aktiivista asiakastyötä. Luot ja kehität uusia asiakkuuksia sekä ylläpidät ja vahvistat nykyisiä asiakkuuksia.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sopiva tekninen koulutus esimerkiksi konetekniikan alueelta tai muutoin hankittu alan vankka osaaminen. Tarvitset tehtävässä vähintään tyydyttävää englanninkielentaitoa. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja aktiivinen sekä viihdyt erinomaisesti asiakasrajapinnassa. Eduksesi katsotaan kokemus voimansiirtoalasta tai paperi-, sellu- ja prosessiteollisuuden laitteista. 

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ja monipuolisessa työympäristössä useiden teollisuudenalojen kanssa vaihdekäyttöjen kautta. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot. Kannustamme sinua kehittymään huippuosaajaksi mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa. Työssäsi sinua tukee osaava tiimi, jossa työtä tehdään positiivisella asenteella.  

Työpisteesi sijaitsee Riihimäellä.  

Lisätietoja antavat huoltotoimintojen johtaja Antti Koppinen, puh. 040 533 4687 ja henkilöstöpäällikkö Anu Hapulahti, puh. 040 6341 372.  

Mikäli kiinnostuit avoimesta tehtävästämme, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 29.1.2023 sähköpostilla osoitteeseen hakemus@kumera.com otsikolla Service Sales Engineer / huoltomyyjä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi ja etenemme haussa mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. 

Job Type: Full Time
Job Location: Finland

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf