Sales engineer / Teollisuusvaihdemyyjä

Closing on: Feb 23, 2024

Kumera Corporation on maailmanlaajuisesti toimiva teknologiakonserni, jossa on kolme liiketoiminta-aluetta: teollisuus- ja merivaihdevalmistusta Suomessa, Itävallassa, Norjassa ja Kiinassa, valimotoimintaa Suomessa sekä Kumera Teknologiakeskus, joka toteuttaa laitoskokonaisuuksia alumiini-, kupari- ja nikkelisulatoissa useilla mantereilla.

Voimansiirtoryhmän emoyhtiö Kumera Drives Oy on erikoistunut prosessiteollisuuden mekaanisen voimansiirron laitteiden ja käyttöjen toimituksiin. Kumera Drives Oy työllistää noin 140 henkilöä Suomessa.

***

Haemme Riihimäelle

SALES ENGINEER / TEOLLISUUSVAIHDEMYYJÄÄ

Myyjän tehtäviin kuuluu Kumeran voimansiirtoryhmän tuotteiden ja voimansiirtoratkaisujen myynti. Työ on monipuolista ja vaatii vahvaa teknistä osaamista sekä aktiivista asiakastyötä. Tehtävän olennaisena osana on nykyisten asiakkaittemme palveleminen sekä uusien asiakkuuksien luominen ja kehittäminen. Tehtäviin sopiva tausta on konetekniikan insinööri tai muutoin hankittu alan vankka osaaminen. Tehtäviin vaaditaan vähintään välttävää englanninkielen taitoa sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Arvostamme oma-aloitteellisuutta ja aktiivisuutta sekä kokemusta voimansiirtoalasta, kaivos- tai paperi-, sellu- ja prosessiteollisuuden laitteista.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ja monipuolisessa työympäristössä useiden teollisuudenalojen kanssa vaihdekäyttöjen kautta. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot. Kannustamme sinua kehittymään huippuosaajaksi mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa.

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Eino Meronen, puh. 0400 519 852.

Lähetä hakemuksesi 23.2.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hakemus@kumera.com.

Rekrytoinnit ovat mahdollisia ennen hakemusajan umpeutumista ja hakemukset käsitelläänkin välittömästi niiden saavuttua.

Job Type: Full Time
Job Location: Riihimäki Finland

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf